RIB SIKKERHET

Sikkerhet først

 

Norwegian Boat Adventures er helt i tet når det gjelder sikkerhet. Dette gjør vi gjennom å ha personlig redningsutstyr til alle gjester som ligger over kravet fra Sjøfartsdirektoratet, godt innarbeidede rutiner for kontroll av utstyr, og ett godt gjennomarbeidet sikkerhetsstyringssystem.

Kravet fra norske myndigheter er at du skal ha flytedrakt og redningsvest som til sammen gir en oppdrift på 150N. Draktene og vestene vi bruker, gir til sammen 382N!

 

At RIB kun er for adrenalinjunkies, stemmer ikke. RIB passer for alle kjønn og alle aldre. Før hver eneste tur med oss gjennomgår vi en kort, men viktig sikkerhetsorientering som tar for seg de punktene som er viktige å huske på. Erfaring er at de som er mest skeptiske nå de kommer ombord, er de som er mest gira når de går i land! Vi jobber alltid med å lete etter nye metoder og nytt utstyr som øker sikkerheten. Vi tilpasser hver tur etter de som er med.

 

Skipper på båten har dekksoffiser klasse d5l eller høyere, passasjer og krisehåndteringskurs, grunnleggende sikkerhetskurs for sjøfolk, sikkerhetskurs for sjøfolk med særlige sikringsplikter og er godt sjøvant.

 

Det vil også være ett mannskap med på turene, som også har passasjer og krisehåndteringskurs, samt grunnleggende sikkerhetskurs for sjøfolk og er godt sjøvant.

 

 

Book ditt sete på turen ved å trykke på linken:

KONTAKT

post@norwegianboatadventures.no

+47 916 32 344

ONLINE BOOKING

VELG SPRÅK